dijous, 10 de novembre del 2016

SOPA DE KALE I PATATES

Una sopa calenta i reconfortant per escalfar el cos. Per a 4 bols necessitem una ceba, mantega, un gra d’all, dues patates, 250g de Kale, aigua mineral, sal, pebre i pipes de carbassa/gira sol.
Tallem la ceba a tires i saltegem amb una mica de mantega a foc baix per que els sucres naturals de la ceba surtin, durant uns minuts, afegim l’all tallat petit i les patates tallades a cubs, saltegem cinc minuts més.
Cobrim amb aigua, afegim la sal quan arrenqui el bull i coem fins que les patates s’estovin.
Mentrestant traurem la tija de les fulles de kale, per que la textura després de triturar no ens quedi fibrosa.
Afegim i coem un parell de minuts més.
Deixem reposar una estona i triturem, corregim de sal i pebre. Si la textura es massa espessa afegim mes aigua.
Si cal, escalfem i servim decorant amb les pipes torrades i un raig d’oli d’oliva.
desconegut.jpg



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada